Placeholder
  1. Ringerwöle Advocatuur BV

    Ringerwöle Advocatuur BV

Werkwijze

Bij het eerste (telefonisch) contact bespreken we kort uw vragen en maken we een afspraak met u op ons kantoor of op nader te bespreken locatie. Indien u op werkdagen verhinderd bent vanwege uw baan dan kunt u ook op zaterdagen een afspraak maken.

Tijdens de eerste afspraak (intake) wordt er een analyse gemaakt door uw advocaat en dieper op uw vragen ingegaan om u een goed juridisch advies te kunnen geven en/of voor u actie te ondernemen. U wordt geïnformeerd over het plan van aanpak en over de kosten. 
Mensen die voor een echtscheiding komen, weten vaak niet waar te beginnen. Ringerwöle Advocatuur loodst u door het gehele proces heen waarbij een goede interactie advocaat-cliënt van belang is. Samen komen we tot het resultaat.

Ringerwöle Advocatuur staat voor een betrokken en directe benadering met korte lijnen.

Het verdient de voorkeur om zaken zo mogelijk snel en buiten een procedure om te regelen, maar daar waar nodig wordt u bijgestaan indien een procedure nodig is of indien u in een procedure betrokken wordt. Niet alle zaken lenen zich voor afwikkeling buiten een procedure om, zoals een echtscheiding. Afhankelijk van de houding van procespartijen kan echter een echtscheiding ook vlot en soepel afgewikkeld worden.
© 2016 Ringerwole Sitemap Algemene Voorwaarden Disclaimer Privacyverklaring Kantoorklachtenregeling Ontwikkeld door T2i