Placeholder
  1. Ringerwöle Advocatuur BV

    Ringerwöle Advocatuur BV

Kantoor

Ringerwöle Advocatuur is ervaren en gespecialiseerd in personen- en familierecht en oefent een echtscheidingspraktijk uit. Daarnaast kunt u met vragen op het gebied van verbintenissenrecht en consumentenrecht terecht.

Het kantoor kenmerkt zich door een directe benadering met korte lijnen waarbij u als cliënt centraal staat en waarbij u eerlijk advies krijgt tegen een concurrerend uurtarief. Daarnaast verleent Ringerwöle Advocatuur rechtsbijstand op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand ( op basis van een zgn. toevoeging). 

Marja Ringerwöle is in 1993 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, richting Privaatrecht. Zij is vanaf 1993 werkzaam geweest bij een tweetal gemeentes; heeft jarenlang een afdeling bewindvoering WSNP (Wettelijke Schuldsanering Natuurlijke Personen) geleid en is sinds 2007 gespecialiseerd in personen- en familierecht. Naast dit laatste rechtsgebied heeft zij dan ook ervaring met het bestuursrecht, verhaal van bijstand, insolventie- en faillissementsrecht. 

Heeft u vragen of problemen op een van deze rechtsgebieden, vul dan het contactformulier in onder het kopje 'contact' of bel of mail rechtstreeks.
 
© 2016 Ringerwole Sitemap Algemene Voorwaarden Disclaimer Privacyverklaring Kantoorklachtenregeling Ontwikkeld door T2i